Met de MG naar Italië, Como meer
Een stad ontwaakt? Heksenbezems, dweilmoppen en spuitbussen komen te voorschijn. Vrolijk babbelende buurvrouwen kuisen hun winkeltje. Af en toe opzij springend voor een veegwagen die het grove werk overneemt. Bezorgers lopen af en aan met hoog opgestapelde karretjes. Een kapster steekt haar eigen haar op en bij de restaurantjes gaat het gevaarlijk lekker ruiken naar ossobucco. Een oud echtpaar sleept aardewerk schalen naar buiten. Ieder heeft zijn taak, dat kun je zo zien. Hij zet de tafels neer en zij richt ze mooi in. Een vrouwtje van 90 jaar, schat ik, hangt een gevel vol met gietijzeren bellen. De haakjes zitten er al en ze is er heel bedreven in. Laat de klanten maar komen ....en betalen voor haar pensioen. Witte nonnen lopen met potten Aloë Verate te slepen. Daar hebben ze een kraampje mee, zag ik gisteren. Moet wel goed spulletje zijn dan. Parasols worden uitgeklapt en tafeltjes gedekt. Wat een gekrioel. Ijssalons halen de zware rolluiken op en jawel hoor, verse bergen ijs liggen te glinsteren in de vitrines. De hoornsp worden in de chocolade en daarna in de nootjes gedoopt.
Wat hebben jullie weer leuke verhalen!
Tip: pak volgende keer een taxi terug????????
Dikke kus????
Haha de vraagtekens moesten smily's zijn maar die pakt hij dus niet!
Ik wist het Amy, zou ik ook tegen jou zeggen.
Wat genieten jullie en ik geniet mee.
Wat schrijf je smakelijken gedetaileerd.
Heel leuk om mee te leven.
Lieve gr uit Belgie