Dover Duinkerken
Hans heeft een ferry geboekt voor 16.00 uur, van Dover naar Duinkerken.
Welkom thuis. Fijn dat jullie auto en jullie het zo goed gehad hebben!
En wij vonden het leuk om mee te beleven.
Elke ochtend iets gezelligs te lezen, waar je instant ook zin in krijgt.
Nu weer de boodschappen.
Wij vertrekken vandaag uit Callantsoog en zeggen gedag aan de familie en wij gaan naar Marienwaerdt .
Hg Atske
Welkom thuis in het Brabantse. Fijn, dat alles zo goed is gegaan. Het was elke ochtend een feestje om met jullie mee te reizen en te eten en drinken. Laat de weegschaal voorlopig maar staan tot jullie weer genoeg aan het water en brood hebben gezeten. Haha.
Binnenkort wil ik even goede raad en advies van jullie want wij hebben een reisje naar New England gekregen van de kids en ik kan wel wat tips gebruiken. Tot gauw, liefs van ons beiden.
Wat geweldig! New England! Dat wordt genieten. Atske weet daar ook alles van af, 'the no Name' tip, hebben wij van haar. Je moet wel van kreeft houden. We plannen wel iets. Leuk!
Aflossing van de wacht! Jullie weer thuis, nu wij weg! Heerlijk, kunnen jullie met ons meelezen...
Het blijft leuk, ook als je het weer terug leest, en de foto's erbij plaatst!
Tot later!, Xx Lima2.reismee.nl
Welkom thuis geniet ze nog na
Fijne vakantie Lineke, enne wij lezen heel graag mee.
Welkom thuis , wij gaan morgen naar huis van een heerlijke fietsvakantie in de Achterhoek . We hebben genoten van jullie reisverslag xxxx
Els heeft mij net één van jouw verhaaltjes doorgestuurd. Ik ben dermate onder de indruk van jouw schrijfkunsten dat ik ze nu allemaal alsnog ga lezen, als de italiaanse internetgoden mij gunstig gezind zijn, en die willen nog wel eens nukkig zijn. Er is een schrijfster aan jou verloren gegaan.
Groetjes en tot binnenkort.
Gilbert en Els
Dank je Gilbert.
Het is fijn om te delen.